warnsveld zutphen lochem ruurlo hengelo zelhem laren barchem borculo diepenheim groenlo eibergen doetinchem eefde gorsel epse deventer bathmen schalkhaar doesburg baak steenderen

nieuws - het klavier piano's en vleugels

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

nieuws

Jack van Dodewaard uit Vorden exposeert in gemeentehuis


Fotograaf Jack van Dodewaard uit Vorden exposeert van oktober t/m december 2019 met een veelzijdige selectie foto’s in het gemeentehuis. Inwoners en bezoekers zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De expositie is vrij toegankelijk tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.
Over Jack van Dodewaard

Vanaf zijn jeugd is Jack bezig met fotografie. Samen met zijn vader stond hij al op jonge leeftijd in de donkere kamer om te zien hoe foto’s ontwikkeld werden. Inmiddels is duidelijk dat de appel niet ver van de boom valt. Want evenals bij vader Antonius zijn de liefde voor de natuur, aandacht voor het detail en bijzonder lijnenspel ook de onderwerpen waar Jack van houdt. De laatste jaren weten zijn foto’s steeds vaker de weg te vinden naar een expositie. En in dit social media tijdperk wachten vele volgers van zijn pagina op Facebook dagelijks op zijn ‘ook goeiemorgenfoto’. De sfeer van de dag weet hij altijd goed te verbeelden in die enkele foto. In deze expositie in het gemeentehuis in Hengelo is een kleine bloemlezing te zien van zijn werk. Variërend van natuuropnames tot industriële vormen.


Elderinkweg 2
7255 KA Hengelo (Gld)

Openingstijden gemeentehuis

Maandag t/m woensdag van 08.30 – 16.30 uur
Donderdag van 08.30 - 19.30 uur
Vrijdag van 08.30 - 12.30 uur​----------Aangenaam: dit is Jore Bron.
Hij volgt sinds medio mei 2018 bij ons een opleiding tot pianostemmer en technieker. Het Klavier doet dit in samenwerking met de Stichting Ambacht Nederland en de daaronder vallende Ambachtsacademie.
Jack is nu officieel ‘leermeester’ en dat doet hij erg goed volgens Jore.
Jack, op zijn beurt, vindt het geweldig om dit mooie vak door te geven aan iemand met zoveel motivatie en interesse. We zijn dan ook blij en trots dat we dit mogen doen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu