Woeferdewaf...blaf

 HOME

KOLLUM PLUIS

 

NIEUWS!

Woef… ik ben LAIZA, 

en ik kom 25 juli bij Rita en Jack wonen!

hieperdepiep!  

Mijn nieuwe huisje heet Het Klavier, maar wat dat betekent??? Kom je het me uitleggen, dan kunnen we samen spelen… Mijn nieuwe baasje en vrouwtje zeggen dat daar heel veel kluifjes zijn, een poes om te plagen en een héééél groot bos met konijnen..dat wordt dolle pret…

Oh ja, ze noemen mij een Oud Duitse Herder, en ik ben geboren op 2 juni 2010 bij kennel de Caterstede in Wesuwe- Siedlung, Duitsland. Ik heb nog 3 zusjes en twee broertjes.

Mijn vader en moeder zijn

Geeny

(vom Black Flash)

&

Nathan

(Doc von der Grafschaft Mark)

De hele familie daar heeft heel goed voor mij gezorgd en daarom ben ik al een heel groot en lief herderinnetje geworden. Ik krijg vast heimwee…woef, dag hoor, ik kom gauw logeren!  

Poot Laiza             

 


Laiza 3 juli 2010

Hoera, ik ben op het web...

hieperdepiep!

...maar oei, oei, oei, ik ruik en voel onraad...bij mij thuis lijkt het sinds kort wel een dierentuin! Ik kijk m'n pluizeoogjes uit! Het ligt vol met piepende apen, olifanten en ander pluizig spul, zucht...   er staat ook een groot eng 'iets' waar je doorheen kunt lopen en kijken en ik heb zelfs een nieuw speeltje met veertjes en kraaltjes gekregen. Ik denk dat het vrouwtje iets goed wil maken... en ik brak er mijn tere  hoofdje al over...WAT??? 

Maar nu ik dit lees begint het heel langzaam tot me door te dringen... we krijgen een kleine woeferpup... miauw! Wat een deftige dame zeg... Lady-Laiza van de Caterstede, het mocht wat! IK ben Pluis van Martin Guis, ha!! en ik kom uit het 4 sterren dierenhotel in Lelystad waar  ik  het liefste op het hoogste hemelbedje zat te poetsen aan mijn zachte velletje. Daar heb ik ook mijn naam aan te danken, want ik ben héééél zacht en licht als een veertje... Maar weet je,  ik heb ook een geuzennaam!  omdat ik zo vaak buiten ben en het huis bewaak tegen  griebuspoezels en woefers! Daarom heet ik ook heel sjiek Freule Pluis tot Buitenshuis! Puh! Zo, lady huppeldepup, nou jij weer! 

Hè, dat lucht op, ik ga maar es een heerlijk tukje doen in het pluizestruweel, gaap... Ze kan me wat! ...snurk...

Pluis

 

 

 

 


Pluis


Laiza week 4


Laiza week 3

Laiza week 2